'Club Brugge kan stunten met komst van deze 2 Ajax-spelers'

'Club Brugge kan stunten met komst van deze 2 Ajax-spelers'
Zondag 28 februari 2021 - 12:00   I   door Redactie

Sinds enkele jaren voelt Club Brugge zich uitzonderlijk goed op de Nederlandse markt. In de zomer plukte blauw-zwart nog Noa Lang weg bij Ajax. Een voltreffer van een transfer, want Lang is bij Club ondertussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers.

In het tussenseizoen gaat Club Brugge mogelijk opnieuw gaan shoppen in Amsterdam. Zo worden de Bruggelingen nadrukkelijk in verband gebracht met Brian Brobbey (19) en Jurgen Ekkelenkamp (20). Twee ruwe Ajax-diamanten die straks andere oorden zullen opzoeken.

Club hoopt op redelijke prijs

Brobbey is einde contract bij Ajax en heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur. Hij voelt zich geremd door topaankoop Sébastien Haller. Ook Ekkelenkamp, die reeds in 2018 debuteerde in de Amsterdamse hoofdmacht, oordeelt dat hij te weinig aan spelen toekomt bij Ajax.

Net als Brobbey, wil ook Ekkelenkamp vertrekken uit de Amsterdam ArenA. De middenvelder was tijdens de voorbije transferperiode al nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge en daar is niets aan veranderd. Bij blauw-zwart zouden ze Ekkelenkamp - hij ligt tot medio 2022 onder contract bij Ajax - graag voor een redelijke transfersom binnenhalen.

Raiola

Mocht Club Brugge erin slagen om zowel Brobbey als Ekkelenkamp naar Jan Breydel te lokken, zou dat straf zijn. Zeker in het geval van Brobbey is er nogal wat interesse - ook van absolute topclubs. Bovendien kondigen de onderhandelingen met Brobbeys zaakwaarnemer Mino Raiola zich ook niet bepaald makkelijk aan. Afwachten dus.

Poll: Wie van hen moet Club Brugge volgens jou zéker gaan halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024