Club Brugge vreest nieuwe coronabesmettingen: Extra testen op het programma

Club Brugge vreest nieuwe coronabesmettingen: Extra testen op het programma
Maandag 01 maart 2021 - 07:00   I   door Redactie

Het worden spannende dagen voor Club Brugge. Dinsdag worden er door de Pro League testen uitgevoerd om te vast te stellen hoeveel positieve gevallen er nog zijn. Maar daar wil blauw-zwart niet op wachten.

En daarom willen de Bruggelingen maandag al de eerder besmette spelers hertesten, weet Het Laatste Nieuws. "Na twee weken isolement hoopt Club dat Vanaken, Denswil en Mitrovic één dag later de officiële test doorstaan", schrijft de krant. "Al is de vraag in hoeverre zij fit raken voor de bekermatch van donderdag na twee weken quarantaine."

"Negentig minuten op niveau voetballen, lijkt een illusie. Ook van Philippe Clement en zijn staf wordt gehoopt dat zij dinsdag negatief testen. De coach zou naar verluidt zijn uitgeziekt... en mits groen licht in staat zijn om de troepen op Standard voor het eerst sinds de bekermatch tegen Antwerp op 10 februari weer te leiden."

Maar sowieso wordt met het slechtste scenario rekening gehouden, namelijk dat Vanaken, Denswil en Mitrovic opnieuw positief testen. "En op Lang, Rits en De Ketelaere wordt richting donderdag zelfs helemaal niet gerekend", besluit Het Laatste Nieuws. "Bovendien is het maar hopen dat de nieuwe testronde geen bijkomende gevallen aan het licht brengt."

Poll: Zullen er bij Club Brugge nog meer positieve gevallen opduiken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024