'Lior Refaelov verrast Antwerp en staat voor spectaculaire overstap'

'Lior Refaelov verrast Antwerp en staat voor spectaculaire overstap'
Maandag 01 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Nog vier maanden en dan is Lior Refaelov (35) einde contract bij Antwerp. En nog altijd heeft de sterkhouder geen nieuw contractvoorstel gekregen. Waardoor een vertrek steeds dichterbij komt.

Het Laatste Nieuws bevestigt dat ook. "Met zijn glansprestaties tegen Rangers - hij had een voetje in élk Antwerp-doelpunt - speelde Refaelov zich de voorbije weken nog maar eens in de kijker", meldt de krant. "Tot ver buiten Europa. In de MLS zijn nog steeds twee teams sterk geïnteresseerd, terwijl Refaelovs ex-club, Maccabi Haifa, hem nu ook in het vizier heeft."

Een spectaculaire terugkeer naar zijn vaderland ligt al jaren op de tafel, maar zou er nu eindelijk van komen. "Haifa ligt op titelkoers, wat, niet onbelangrijk, inhoudt dat zij volgend seizoen (voorrondes) Champions League mogen spelen", vervolgt Het Laatste Nieuws. "Een scenario waarbij hij samen met vrouwlief Gal en kindjes Mia, Adrian en Alessandra terug naar de heimat trekt, wordt alsmaar realistischer."

Jupiler Pro League

Maar ook een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League kan nog. Dudu Dahan, de zaakwaarnemer van Refaelov, liet al weten dat er interesse is van Belgische teams. KRC Genk werd al genoemd en ook andere ploegen houden Rafa’s situatie in de gaten. Zelfs een terugkeer naar Club Brugge zit er nog in. 

Poll: Speelt Refaelov volgend seizoen nog in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Standard  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024