Iedereen bang van Club Brugge: Tegenstanders nemen extra coronamaatregelen

Iedereen bang van Club Brugge: Tegenstanders nemen extra coronamaatregelen
Maandag 01 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

De coronacrisis bij Club Brugge baart niet alleen de landskampioen zorgen, ook de tegenstanders treden blauw-zwart tegenwoordig met een bang hartje tegemoet.

Zo weet Het Nieuwsblad dat ze bij OHL, de tegenstander van één week geleden, gevreesd hebben voor coronabesmettingen na hun bezoek aan Club Brugge vorige maandag, maar dat iedereen vrijdag toch negatief getest werd bij de Leuvenaars.

"Eerder in de week hadden ze bij OHL op eigen initiatief al sneltesten gedaan om zicht te krijgen op de impact van de wedstrijd in Brugge, en ook daar had de hele groep al negatief getest", schrijft de krant. "De mannen van Marc Brys treden dus op volle sterkte aan tegen Antwerp vanavond."

Standard

Geen schade dus bij OHL, maar naar verluidt zitten ze bij Standard met éénzelfde vrees. Donderdagavond staat immers de kwartfinale in de beker tegen Club Brugge op het programma.

Waalse bronnen melden dat de spelers gewaarschuwd zijn om in de match toch niet onnodig ál te dicht bij de Brugse spelers in de buurt te komen. En ook in Luik zouden de extra sneltesten al klaar liggen.

TAGS  I  Club Brugge  I  OHL  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024