'Marc Coucke grijpt zwaar in bij Anderlecht en verplicht Kompany roer om te gooien'

'Marc Coucke grijpt zwaar in bij Anderlecht en verplicht Kompany roer om te gooien'
Maandag 01 maart 2021 - 13:00   I   door Redactie

De ultieme vernedering. Anders kan je het niet omschrijven als Anderlecht play-off 1 niet zou halen ten voordele van KV Oostende. En dat zit eigenaar Marc Coucke erg hoog.

En zeggen dat Coucke net KV Oostende verliet omdat hij zich beperkt voelde in zijn ambities en Europa wilde veroveren. Hoe anders is het uitgedraaid... En terwijl Anderlecht dit seizoen Europees voetbal broodnodig heeft om de financiële situatie te kunnen keren, dreigt uitgerekend KV Oostende hem nu een pad in de korf zetten.

Eén punt en twee overwinningen meer telt de kustploeg nu op de ploeg uit de hoofdstad. En met de huidige wisselende vorm is het koffiedik kijken of paars-wit KV Oostende nog voorbij kan. En dus wil Coucke geen enkele risico nemen. Bronnen melden dat hij binnen de club te kennen gaf dat de beker van België nu absolute voorrang moet krijgen.

Cercle

Dat is immers de kortste weg naar Europees voetbal en met Cercle als tegenstander in de kwartfinale, krijgt paars-wit woensdag een uitgelezen kans om door te stoten. De opdracht voor Vincent Kompany is dus simpel: ten koste van alles de kwalificatie binnenhalen. De competitiematch tegen KV Mechelen van zondag is ondergeschikt.

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024