'Anderlecht staat machteloos en ziet opnieuw topspeler vertrekken'

'Anderlecht staat machteloos en ziet opnieuw topspeler vertrekken'
Maandag 01 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

Hoeveel van het huidige Anderlecht schiet er na dit seizoen nog over? Met alle huurlingen in het elftal sowieso niet al te veel, maar ook voor de eigen spelers ziet het er niet goed uit.

Zeker niet als ze zich tot uitblinker gaan kronen en zichzelf in de belangstelling gaan spelen. Zoals Francis Amuzu afgelopen weekend deed tegen Standard. De flankaanvaller was een sleutelfiguur en zette Anderlecht met een assist en een doelpunt op weg naar de zege.

Sudpresse schrijft dat de 21-jarige jeugdspeler van dichtbij gevolgd wordt door Fenerbahçe en Eintracht Frankfurt. Eerder toonden ook al Nottingham Forest, Olympiakos, FC Köln, Mainz en AZ serieuze interesse in Amuzu.  

Moéten

Ondanks dat de Belgische jeugdinternational in het Lotto Park nog een contract tot 2024 heeft, zal er geen houden aan zijn. Zeker omdat de aandeelhouders al bekend maakten dat er komende zomer sterkhouders moéten verkocht worden om financieel overeind te blijven.

TAGS  I  Anderlecht  I  Eintracht Frankfurt  I  Fenerbahçe  I  Nottingham Forest  I  Olympiakos  I  FC Köln  I  Mainz  I  AZ

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023