Vincent Kompany en Anderlecht verrassen supporters met Europese grootheid

Vincent Kompany en Anderlecht verrassen supporters met Europese grootheid
Maandag 01 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Het is geen pretje om supporter van Anderlecht te zijn dit seizoen. En dat is nog een understatement. In dat besef probeert paars-wit zijn fans zoveel mogelijk te verwennen naar volgend jaar toe.

Eén manier is de aankondiging dat de abonnees hun seizoenskaart gratis kunnen verlengen. Als compensatie voor de matchen die ze dit seizoen moesten missen, maar wellicht ook als wiedergutmachung voor de matige sportieve prestaties. Daarnaast biedt Anderlecht ook een Mauve+ pakket aan met tal van voordelen.

Met één daarvan maakt paars-wit zijn supporters alleszins serieus warm: "In de voorbereiding op volgend seizoen nemen we het op tegen een club met naam en faam", valt er op de website te lezen. "Een Europese grootheid in het Park. Een wedstrijd om naar uit te kijken." Een fameuze teaser.

Derby's

Op de fandag staan er ook twee oefenmatchen gepland. "De jaarlijkse FanDay wil iedereen met een hart voor voetbal in en rond Brussel verenigen. Het evenement van de dag zijn de wedstrijden tegen twee buren uit de hoofdstad." Mogelijk gaat het om Union en RWDM.

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Union  I  RWDM

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024