‘Edmilson Junior maakt wellicht tóch transfer naar Belgische topclub’

‘Edmilson Junior maakt wellicht tóch transfer naar Belgische topclub’
Dinsdag 02 maart 2021 - 09:00   I   door Redactie

Het was al een paar keer bijna zover, maar in de zomer lijkt Edmilson Junior (26) dan tóch terug te keren naar de Jupiler Pro League. De Braziliaanse Belg geniet alvast interesse van enkele topteams.

"Ik heb er geen spijt van dat ik nog hier zit," vertelde Edmilson een maand geleden aan Het Nieuwsblad. De winger voelt zich nog steeds prima in Qatar. "Vooral omdat de coronacrisis hier beter onder controle gehouden wordt dan in Europa. Er zijn hier minder restricties dan in België", klonk het nog.

Dure vogel

Al neemt dat niet weg dat Edmilson toch aan een terugkeer denkt. "Op een dag wil ik wel terug naar Europa, maar wanneer weet ik nog niet. Ik voel me goed hier, voel me gewaardeerd, en heb door hier te komen mijn toekomst en die van mijn naasten veilig gesteld. Niemand in België verdient wat ik hier krijg.”

Ondanks het feit dat Edmilson een dure vogel is voor onze Belgische topclubs, is er veel interesse voor de dribbelaar. Niet alleen Club Brugge, maar ook Antwerp houdt de situatie van de gewezen Standard-man in de gaten. In de wandelgangen klinkt het dat Edmilson in de zomer zou terugkeren naar België. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Edmilson Junior graag zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Standard  I  Al-Duhail

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024