‘Yaremchuk zet AA Gent met rug tegen de muur na interesse van Club Brugge’

‘Yaremchuk zet AA Gent met rug tegen de muur na interesse van Club Brugge’
Dinsdag 02 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

Van een droomhuwelijk is al een tijdje geen sprake meer, dat is wel duidelijk. Toen Roman Yaremchuk (25) vorige zomer een transfer ontzegd werd door AA Gent, barstte de bom.

Yaremchuk deed er alles aan om weg te geraken uit de Ghelamco Arena, maar het bestuur van AA Gent hield het been stijf. Omdat ook goudhaantje Jonathan David al was vertrokken, wilden voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie niet ook nog eens afscheid nemen van Yaremchuk.

Gent om de tuin geleid?

Hét sein voor Yaremchuk en zijn entourage om het spel hard te spelen. De Oekraïner schermde met interesse van Club Brugge en even leek een overstap naar de eeuwige rivaal zelfs aanstaande. Of was het een trucje van Yaremchuk om Gent te doen panikeren?

Volgens Het Nieuwsblad hield Yaremchuk aan de geruchten alleszins een nieuw - en verbeterd - contract over bij AA Gent. Bij De Buffalo's moesten ze iets doen om hun nukkige spits te kalmeren en te paaien. Hoe dan ook lijkt Yaremchuk aan zijn laatste maanden bij Gent bezig. Na dit seizoen wil hij écht hogerop.

Poll: Denk jij dat AA Gent zich heeft laten misleiden door Yaremchuk en zijn entourage?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024