Kompany staat machteloos: RSCA dreigt grootste talent in járen kwijt te spelen

Kompany staat machteloos: RSCA dreigt grootste talent in járen kwijt te spelen
Dinsdag 02 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Bij RSC Anderlecht zouden ze het liever anders zien, maar de Brusselse club staat momenteel machteloos in het dossier-Bounida. De 14-jarige Rayane Bounida - woensdag wordt hij 15 - wil voorlopig geen profcontract ondertekenen bij paars-wit. Iets wat RSCA toch een beetje zorgen baart.

Bounida staat te boek als een wonderkind. De creatieve middenvelder uit Vilvoorde wordt op Neerpede beschouwd als het grootste talent in járen. Dat Bounida geen profcontract wil ondertekenen, is dan ook erg vervelend voor Anderlecht. Trainer Vincent Kompany en co kunnen wel inpraten op Bounida, maar meer kunnen ze niet doen.

Te vroeg

"Het zal morgen niet gebeuren: Rayane Bounida zal geen overeenkomst als prof tekenen bij paars-wit", weet Het Laatste Nieuws. Bounida en zijn entourage willen niets overhaasten en vinden het nog te vroeg voor een professionele overeenkomst.

"De familie laat zich (tot dusver) het hoofd niet zot maken, ondanks financiële voorstellen die de mogelijkheden van Anderlecht ver overstijgen", benadrukt HLN nog. RSCA moet dan ook geduldig afwachten. Bounida en zijn familie hebben de touwtjes in handen.

Poll: Denk jij dat Bounida ooit in het eerste elftal van Anderlecht zal spelen?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024