‘Marc Wilmots topkandidaat om nieuwe hoofdtrainer te worden’

‘Marc Wilmots topkandidaat om nieuwe hoofdtrainer te worden’
Dinsdag 02 maart 2021 - 21:00   I   door Redactie

De kans is groot dat Marc Wilmots binnenkort een comeback maakt in de voetbalwereld. De gewezen bondscoach van de Rode Duivels zou trainer kunnen worden in de Bundesliga.

Duitse bronnen melden dat Wilmots topkandidaat is om het roer over te nemen bij het noodlijdende Schalke 04. De Duitse traditieclub voerde al voor de vierde keer dit seizoen een trainerswissel door. Peter Knäbel, directeur jeugd en ontwikkeling, nam enkele dagen geleden het roer over, maar Schalke gaat wellicht op zoek naar een nieuwe coach.

De clubleiding denkt met het oog op volgend seizoen - niet voor het eerst - aan Wilmots. Wilmots was in het verleden erg succesvol als speler van Schalke 04 en geniet nog steeds veel aanzien in de Veltins-Arena. Het bestuur van Schalke zou willen proberen om Wilmots te verleiden.

Tweede klasse

Of Wilmots uiteindelijk toehapt, moet nog blijken. Schalke 04 staat er allesbehalve goed voor en zal straks wellicht degraderen. Het is dan ook maar de vraag of Wilmots het ziet zitten om een doorstart te maken in de tweede Bundesliga.

Update 02/03 - 21:30

De keuze is uiteindelijk toch niet op Wilmots gevallen. Dimitrios Grammozis (42) werd aangesteld als nieuwe T1 van Schalke 04. Hij tekende tot medio 2022. Voorlopig is een terugkeer van Wilmots dan ook van de baan. Al weet je het maar nooit met dit Schalke...

TAGS  I  Rode Duivels  I  Schalke 04  I  Antwerp  I  Standard

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022