Clement stelt zich vragen na ongelofelijke exit: “Dat wordt al jaren gezegd”

Clement stelt zich vragen na ongelofelijke exit: “Dat wordt al jaren gezegd”
Vrijdag 05 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge zal dit seizoen de finale van de Beker van België niet spelen. De verliezende bekerfinalist ging er deze keer uit in de kwartfinales. De manier waarop Club werd uitgeschakeld, kan er bij coach Philippe Clement niet in.

“Het is onbegrijpelijk dat er geen VAR aanwezig was", steekt Clement van wal op de website van Club Brugge. "We zijn al een aantal seizoenen met de VAR bezig, om zo een beter en eerlijker soort voetbal te krijgen."

"Dat is onbegrijpelijk voor mij"

"Maar omdat er in Eupen niet voldoende camera’s konden geplaatst worden, wordt er dan maar op vier plaatsen geen VAR ingezet. Dat is heel spijtig voor het Belgische voetbal", gaat de trainer van Club Brugge verder.

"Er wordt al een aantal jaar gezegd dat de clubs de Beker van België niet serieus genoeg nemen, maar als je dan fantastische matchen hebt zoals Standard-Club Brugge, dan ga je doen zoals in het verleden. Dat is onbegrijpelijk voor mij", besluit Clement.

Onverdiend

In één week tijd is Club Brugge twee doelen armer. Een enorme klap. "Het is alleszins een zware teleurstelling, want we zijn allemaal heel ambitieus. Heel de spelersgroep, staf, supporters, bestuur", aldus Clement.

"We willen alles winnen en dat had ook gekund deze week. Maar in bekercompetities weet je dat, als de dingen niet jouw kant vallen, je er zomaar kan uitliggen. Maar ik vond het nu helemaal niet verdiend."

Poll: Vind jij de uitschakeling van Club Brugge terecht?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024