Anderlecht onderhandelt in het geheim met Manchester City

Anderlecht onderhandelt in het geheim met Manchester City
Zaterdag 06 maart 2021 - 16:30   I   door Redactie

In een poging om de supporters dit ontgoochelende seizoen zo snel mogelijk te laten vergeten, doet Anderlecht er alles aan om hen nu al warm te maken voor volgend jaar.

Eén manier was de aankondiging dat de abonnees hun seizoenskaart gratis kunnen verlengen. Als compensatie voor de matchen die ze dit seizoen moesten missen, Maar daarnaast pakte Anderlecht ook uit met een Mauve+ pakket waarbij één voordeel eruit sprong. 

"In de voorbereiding op volgend seizoen nemen we het op tegen een club met naam en faam", valt er op de website te lezen. "Een Europese grootheid in het Park. Een wedstrijd om naar uit te kijken." Een fameuze teaser. En paars-wit zou de naam ook het liefst nog als een verrassing houden.

Kompany

Ook al omdat de onderhandelingen nog zouden lopen. In de wandelgangen klinkt het nu dat die 'Europese grootheid' niemand minder dan Manchester City zou zijn. Uiteraard niet onlogisch gezien de nauwe band die trainer Vincent Kompany nog altijd met zijn ex-club onderhoudt. 

De deal over die galamatch zou dus wel nog niet rond zijn, omdat er nog wel wat onzekerheden zijn. Zo is er het EK dat midden juli eindigt en vooral ook corona. Niemand die zicht heeft op de situatie binnen enkele maanden. Maar als het lukt, zou het alleszins een mooi cadeau zijn voor de fans.

 

Poll: Zou je je ploeg graag tegen Manchester City zien oefenen in de voorbereiding?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024