Yves Vanderhaeghe neemt bij Cercle Brugge beslissing over Kylian Hazard

Yves Vanderhaeghe neemt bij Cercle Brugge beslissing over Kylian Hazard
Zaterdag 06 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

In de strijd om de degradatie kan Cercle Brugge elke inzetbare kracht gebruiken. En zeggen dat er in de B-kern een zekere Kylian Hazard rondloopt. Talent zat, maar o zo wispelturig.

De jongere broer van Eden en Thorgan staat op non-actief wegens een gebrek aan professionaliteit. Desondanks kan hij op serieuze interesse van andere teams uit de Jupiler Pro League rekenen. 

Maar natuurlijk zou ook coach Yves Vanderhaeghe Kylian Hazard zeer goed kunnen gebruiken in de komende duels. Voor een team als Cercle Brugge is een Hazard in vorm immers altijd een meerwaarde. 

A-kern

En dus is de groen-zwarte trainer naar het bestuur gestapt met de vraag of hij de flankspeler niet terug naar de A-kern kon halen. Tevergeefs, want Vanderhaeghe zag zijn vraag niet ingewilligd worden. 

"Er is een beslissing genomen vanuit de club dat hij niet terugkomt en ik kan daar weinig tegen inbrengen", gaf hij meer uitleg in Sports Late Night. "Ik moet dat gewoon aanvaarden." Ondanks een contract tot 2023 wil Cercle Brugge Hazard komende zomer sowieso kwijt.

TAGS  I  Cercle Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024