Thibaut Courtois na uitspraak over Cristiano Ronaldo: "Dat kan ik wél"

Thibaut Courtois na uitspraak over Cristiano Ronaldo:
Zaterdag 06 maart 2021 - 20:00   I   door Redactie

Het gebeurt zelden dat Thibaut Courtois als doelman van Real Madrid een interview geeft aan de Belgische pers. Maar als hij het doet kan je hem vanalles vragen. Ook over het leven naast het voetbal.

In een interview met Het Laatste Nieuws vraagt de journalist in kwestie aan Courtois of hij het interview gelezen heeft met Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo waarin ze vertelt dat ze haar geliefde niet moet roepen om een lamp in te draaien. "Dat kan ik wel", antwoordt de Rode Duivel klaar en duidelijk.

En dat Georgina vermeldt dat Cristiano ook niet kan koken, duidt de journalist. "Ik kan me behelpen", pikt Coutois in. "Ik heb weliswaar een kok in huis, maar als ik alleen ben, kan ik een kip braden, ik kan een biefstuk bakken, ik kan een slaatje maken... Ik ga niet sterven van de honger."

Kilootje

En net als Eden Hazard moet de doelman blijkbaar ook wel opletten voor wat overgewicht. "Toen ik nog met Marta was (de moeder van hun kinderen Adriana (5) en Nicolás (3), red.), kookte zij heel goed. Maar als je alleen bent, bestel je al eens iets dat niet gezond is voor een atleet... Je merkt vlug dat je moet opletten, dat je al een keertje een kilootje bijkomt..."

Daarom heeft Courtois in oktober 2019 zelfs een kok in dienst genomen. "Hij maakt gezond eten klaar dat nog altijd lekker blijft. Zo haalde hij de suikers uit mijn voeding zonder dat ik het merk. Ik heb op die manier ook mijn intoleranties leren kennen. Als je dat niet weet, ga je soms dingen eten voor een training of voor een match die niet goed zijn."

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Sport  I  Voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024