Clement laat na Standard verrassende naam uit selectie voor Zulte Waregem

Clement laat na Standard verrassende naam uit selectie voor Zulte Waregem
Zaterdag 06 maart 2021 - 20:30   I   door Redactie

En toen restte er enkel nog de Jupiler League... Na de zware klappen tegen Dinamo Kiev en Standard moet Club Brugge zondagmiddag de wei in tegen Zulte Waregem. En dus voert Clement enkele wijzigingen door.

Laten we beginnen met wat goed nieuws voor Club Brugge. Mats Rits is er opnieuw bij, nadat hij enkele weken aan de kant stond door een positieve coronatest. In tegenstelling tot Charles De Ketelaere die nog altijd in quarantaine zit. 

Maar met het oog op het goeddraaiende Zulte Waregem wil Philippe Clement - met de recente uitschakelingen in het hoofd - duidelijk geen risico nemen. En dus stuurt hij de jonge talenten, die de voorbije weken meermaals hun kans kregen zetten, terug naar Club NXT, de blauw-zwarte beloftenploeg die in 1B uitkomt.

OHL

Op zich geen onlogische beslissing, zeker wat de 16-jarige Noah Mbamba betreft. En ook de verwijdering van Thomas Van den Keybus valt enigszins te begrijpen. Maar het ontbreken van Ignace Van der Brempt, nog in de basis tegen Standard, is toch een verrassing.

De rechterflankspeler blonk immers uit in de competitiematch tegen OHL, waar hij bij zijn eerste basisplaats al snel de score opende. De uiterst talentvolle Van der Brempt werd toen bedolven onder lof, maar lijkt nu terug naar af te moeten.

Poll: Zou Van der Brempt volgens jou in de selectie tegen Zulte Waregem moeten zitten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev  I  AA Gent  I  Standard  I  Zulte Waregem

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024