Kijkers Antwerp-KV Kortrijk reageren vol afgrijzen: "Dit is gewoon strafbaar"

Kijkers Antwerp-KV Kortrijk reageren vol afgrijzen:
Zaterdag 06 maart 2021 - 22:35   I   door Redactie

Na een slechte reeks van zes matchen zonder, knoopte Antwerp zaterdagavond tegen KV Kortrijk opnieuw met de zege aan. Toch ietwat een stunt, want al vroeg met tien man won het uiteindelijk met 4-2.

Waar eerst de die rode kaart voor Abdoulay Seck het keerpunt leek te worden, werd dat uiteindelijk een niet gefloten duwfout van Ritchie De Laet. Daaruit viel immers de 3-2 van Lamkel Zé die de thuisploeg op weg zette naar de zege.

Uiteraard de KV Kortrijk-fans, maar ook de neutrale kijker en zelfs heel wat Antwerp-supporters vonden dat die goal nooit had mogen vallen omdat het echt wel om een fout van De Laet ging. Het commentaar op Twitter was dan ook keihard.

Omkoping

Sommigen hadden het zelfs regelrecht over omkoping en strafbare feiten en konden er maar niet bij dat de na scheidsrechter Christof Dierick ook de VAR geen graten zag in het manoeuvre van De Laet. 

Overigens kwam Antwerp na het rood van Seck op voorsprong via een penalty van Refaelov. Le Marchand verdubbelde kort na rust de score, waarna Selemani (of was het toch Gano?) en (opnieuw?) Gano KV Kortrijk op gelijke hoogte brachten. Daarna viel dus die goal van Lamkel Zé. Birger Verstraete maakte er uiteindelijk nog 4-2 van.

Poll: Was de duw van De Laet volgens jou een fout?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Kortrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024