Kompany krijgt duidelijke boodschap van Coucke en Anderlecht-bestuur

Kompany krijgt duidelijke boodschap van Coucke en Anderlecht-bestuur
Zondag 07 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

Vincent Kompany is en blijft een jonge coach. Hij moet nog veel leren, en dat blijkt ook uit het huidige seizoen van RSC Anderlecht. Dat verloopt met ups en downs, zo beseft ook het RSCA-bestuur maar al te goed.

Toen het enkele weken opnieuw de verkeerde kant dreigde uit te gaan, was er toch wat paniek bij Anderlecht. Kompany en zijn ploeg kregen flink wat kritiek van buitenaf en dat bracht het bestuur van paars-wit ook aan het twijfelen.

Er volgden enkele gesprekken tussen Kompany en zijn bazen. De trainer werd op zijn plichten gewezen en kreeg ook een duidelijke boodschap mee van Marc Coucke en co. Kompany moet ervoor zorgen dat zijn ploeg constanter gaat presteren.

De instabiliteit moet zo snel mogelijk verdwijnen. Er is het excuus dat Kompany met jonge spelers moet werken, maar het bestuur oordeelt dat er voldoende ervaren krachten zijn om die jonge spelers mee te nemen in het verhaal.

Europees ticket

Bovendien is het nog steeds het doel om play-off 1 te halen. Kompany kreeg dus de opdracht om paars-wit in de top 4 te parkeren. In play-off 1 hoopt RSCA vervolgens een Europees ticket af te dwingen. Al kan dat ook nog steeds via de beker natuurlijk.

Poll: Denk jij dat Anderlecht play-off 1 gaat halen?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024