Lior Refaelov heeft grote voorkeur voor deze Belgische topclub

Lior Refaelov heeft grote voorkeur voor deze Belgische topclub
Zondag 07 maart 2021 - 11:00   I   door Redactie

Lior Refaelov (34) is één van de belangrijkste spelers in de kern van Antwerp. Toch is de kans reëel dat de Israëli in de zomer gratis de deur buitenwandelt op de Bosuil. Refaelov is einde contract en de interesse is enorm.

Diverse Belgische (top)clubs azen op de weldra transfervrije Refaelov en ook het buitenland lonkt. Rafa droomt van een fin de carrière in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) en kan ook terugkeren naar zijn vaderland. Daar hoopt Maccabi Haifa dan weer vurig dat het Refaelov kan terughalen.

Genk & Club liggen op de loer

Maar de MLS en Israël kunnen wat Refaelov betreft ook nog even wachten. In België zou er interesse zijn van KRC Genk en is ook een straffe terugkeer naar Club Brugge of een overstap naar een andere Belgische topclub niet eens uitgesloten. De vraag is natuurlijk wat Refaelov wil...

Volgens verschillende bronnen rond de speler, wil Refaelov liefst van al bij Antwerp blijven. Rafa voelt zich prima op de Bosuil en gelooft dat hij zijn huidige werkgever nog steeds flink wat diensten kan bewijzen. Refaelov heeft dan ook een grote voorkeur voor een verlengd verblijf bij The Great Old.

Alleen zal de aanvallende middenvelder geen vrede nemen met eender welk voorstel van Antwerp. Refaelov wil loon naar werken en hoopt dat Antwerp in de komende weken alsnog tegemoet komt aan zijn wensen. Gebeurt dat niet, dan zal Refaelov toch andere oorden moeten opzoeken.

Poll: Waar zal Refaelov volgend seizoen spelen volgens jou?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Maccabi Haifa

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024