‘Mohamed Salah vertrekt, Liverpool haalt Kylian Mbappé als vervanger’

‘Mohamed Salah vertrekt, Liverpool haalt Kylian Mbappé als vervanger’
Zondag 07 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

Liverpool kroonde zich vorig seizoen tot kampioen van Engeland, maar tijdens deze campagne gaat het Jürgen Klopp en de zijnen niet bepaald voor de wind. En dat zal straks, als de transfermarkt opnieuw de deuren opent, gevolgen hebben.

Diverse Britse media melden dat Mohamed Salah (28) gaat vertrekken bij Liverpool. De Egyptenaar is toe aan een nieuwe uitdaging en wil in een andere topcompetitie aan de slag gaan. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Salah voor een transfer naar Real Madrid zou staan.

Salah was de voorbije jaren ontzettend belangrijk voor Liverpool, maar desondanks wil men op Anfield meewerken aan een vertrek van de aanvaller. Het Liverpool-bestuur is van mening dat het geen kwaad kan om een nieuwe wind door de kleedkamer te laten waaien.

Al speelt er wel wat meer. Zo wil Liverpool door een vertrek van Salah namelijk voldoende fondsen vrijmaken om Kylian Mbappé weg te halen bij Paris Saint-Germain. Mbappé wil graag vertrekken bij PSG en Liverpool is één van de gegadigden. The Reds zouden al contact gehad hebben met PSG en Mbappé.

Meer dan 150 miljoen

Sommige Britse tabloids weten het zelfs al zeker: Mbappé wordt bij Liverpool de vervanger van Salah. Hoeveel Liverpool gaat moeten neertellen voor Mbappé, is nog niet duidelijk. Er is sprake van een transfersom boven de - hou u vast - 150 miljoen euro.

Poll: Wie vind jij de beste speler?

TAGS  I  Liverpool  I  PSG  I  Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024