Kompany en Sonck spreken zich uit over play-off 1-kansen van Anderlecht

Kompany en Sonck spreken zich uit over play-off 1-kansen van Anderlecht
Zondag 07 maart 2021 - 20:48   I   door Redactie

RSC Anderlecht speelt met zijn geluk. Zondagavond gaf het de overwinning uit handen en speelde het 1-1 gelijk tegen KV Mechelen. Een deelname aan play-off 1 komt zo weer in gevaar.

Vier speeldagen voor het einde van de reguliere competitie staat Anderlecht vijfde. Bovendien oogt het programma van paars-wit allesbehalve makkelijk: Zulte Waregem (thuis), Antwerp (uit), Club Brugge (thuis) en STVV (uit). Wordt het play-off 1 of play-off voor de Brusselaars?

"Het heeft geen zin"

“Het heeft geen zin om je rijk of arm te rekenen in ons geval", aldus RSCA-coach Vincent Kompany voor de camera van Eleven Sports. "Wij gaan elke wedstrijd aanvatten met het vertrouwen dat we die wedstrijd kunnen winnen. Van nu tot het einde van het seizoen."

"Misschien komt onze reeks op het juiste moment. Maar beginnen te rekenen, dat heeft dit seizoen niemand al iets opgebracht. We gaan dat dan ook niet doen", besloot Kompany.

Ook Wesley Sonck blijft voorzichtig. De analist houdt rekening met de wisselvalligheid van Anderlecht en schrijft paars-wit daarom nog niet af. “Als je de logica volgt, dan zal Anderlecht tot de laatste speeldag van de reguliere competitie meedoen voor een plaats in play-off 1.”

Poll: Denk jij dat Anderlecht play-off 1 gaat halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024