Kleedkamer Club Brugge en Clement blijven verbluft achter door déze speler

Kleedkamer Club Brugge en Clement blijven verbluft achter door déze speler
Maandag 08 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

3-0 tegen Zulte Waregem. Club Brugge voetbalt na de corona-invasie en de dubbele uppercut in Europa en de beker voort alsof er nooit iets gebeurd is. En daarbij deed het zelfs een heuse ontdekking.

Want door de vele corona-afwezigen en later ook de blessure van Bas Dost is Daniel Perez boven water gekomen. De nog altijd maar 19-jarige Venezolaanse spits maakte pas eind januari de overstap naar België. 

Met de bedoeling om nog minstens één jaar of zelfs langer te rijpen bij Club NXT, de beloftenploeg van Club Brugge die in 1B uitkomt. Maar bij blauw-zwart keken ze de voorbije anderhalve maand met stijgende verbazing toe hoe Perez zich aanpaste.

Hoogtepunt

Naar verluidt niet alleen op het veld, waar hij de richtlijnen van coach Rik De Mil uitermate snel oppakte, maar ook naast het veld, waar hij de overstap van het warme Venezuela naar het winterse Vlaanderen uitstekend verteerde.

En ook toen hij de overstap naar de A-kern maakte, bleef hij zowel de Brugse kleedkamer als trainer Philippe Clement verbazen. Met de recente wedstrijdselecties en korte invalbeurten tot gevolg. Het uur speeltijd na de vroege vervanging van concurrent Badji is het voorlopige hoogtepunt. Afwachten waar het eindigt.

Poll: Zal Perez volledig kunnen doorbreken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024