‘Roberto Martinez gaat Rode Duivels per direct verlaten’

‘Roberto Martinez gaat Rode Duivels per direct verlaten’
Dinsdag 09 maart 2021 - 16:00   I   door Redactie

Roberto Martinez staat al sinds 2016 aan het roer bij de Rode Duivels. Het ziet er nu echter steeds meer naar uit dat de Spaanse oefenmeester onze nationale ploeg gaat verlaten. Martinez zou voor een straffe overstap staan.

Enkele Spaanse bronnen melden Martinez weldra de nieuwe trainer van Barcelona gaat worden. De voorzittersverkiezingen zijn achter de rug en straks heeft Joan Laporta het opnieuw voor het zeggen in Camp Nou. Hoewel hij eerder nog zijn steun uitsprak voor Ronald Koeman, zou Laporta nu toch een nieuwe T1 willen aanstellen.

Topkandidaat

Laporta maakt werk van een contractverlenging voor Lionel Messi, enkele grote aanwinsten én de komst van Martinez. Hij zou topkandidaat zijn om Koeman op te volgen. Meer zelfs: Martinez zou de nationale ploeg meteen inruilen voor Barça, zo klinkt het in de wandelgangen.

Wat dat betekent voor de Belgische nationale ploeg, moet nog blijken. Tot nader order heeft Martinez nog niet bij Barcelona getekend en is er nog geen officieel nieuws. Bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) hopen ze alleszins dat Martinez nog even op post blijft.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Barcelona

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024