‘Kompany krijgt zijn zin, RSCA gaat erg verrassende transfer afronden’

‘Kompany krijgt zijn zin, RSCA gaat erg verrassende transfer afronden’
Dinsdag 09 maart 2021 - 18:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht maakt nu al werk van volgend seizoen. Paars-wit gaat in de zomer, voornamelijk op vraag van trainer Vincent Kompany, werk maken van een sterkere en meer uitgebalanceerde spelerskern. Een eerste transfer lijkt al in de maak.

Franse media melden dat Anderlecht de beloftevolle Aimen Moueffek gaat overnemen van Saint-Etienne. De 19-jarige rechtsachter is geen titularis, al komt hij wel geregeld aan spelen toe. Moueffek, die na dit seizoen nog één jaar onder contract ligt bij Saint-Etienne, wil echter liefst andere oorden opzoeken.

Ploegen als Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen en RB Salzburg azen op Moueffek, zo meldt France Football. Toch zou de verdediger verrassend genoeg naar Anderlecht verhuizen. Moueffek wil in zichzelf investeren door een stap terug te zetten en in een kleinere competitie een onbetwiste titularis te worden.

Kompany zet licht op groen

Kompany zou volledig achter de komst van Moueffek staan. Huidig rechtsback Michael Murillo begon weliswaar goed bij Anderlecht, maar presteert al een tijdje wisselvallig. Met Moueffek zou de Panamees een serieuze concurrent naast zich krijgen. Zeer naar de zin van Kompany, die de concurrentie in zijn kern verder wil aanscherpen.

Poll: Zou dit een goeie aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Saint-Etienne

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024