'Barcelona mag nieuwe stunt tegen Paris Saint-Germain nu al vergeten'

'Barcelona mag nieuwe stunt tegen Paris Saint-Germain nu al vergeten'
Woensdag 10 maart 2021 - 10:30   I   door Redactie

Voor een keer geen midweekmatchen in de Jupiler Pro League, Met Barcelona-PSG en Liverpool-RB Leipzig wel achtste finales in de Champions League. Al lijken die woensdagwedstrijden nog maar weinig spanning te bevatten.

'La Remontada', De Comeback. Is er een voetballiefhebber die niet weet over welke match dit gaat? Op 8 maart 2017 won Barcelona in de terugmatch van de achtste finale van de Champions League thuis met 6-1 van PSG. Net voldoende om het 4-0-verlies uit de heenmatch uit te vegen en zich te kwalificeren. 

Maar een herhaling van dat scenario ziet Unibet woensdagavond niet gebeuren. De bookmaker noteert een mogelijke kwalificatie van Barcelona na het pijnlijke 1-4-thuisverlies uit de heenmatch aan 15.00, terwijl PSG met 1.01 aan het allerlaagste staat.

Liverpool, dat in de heenmatch met 0-2 ging winnen op het veld van Red Bull Leipzig, staat iets hoger aan 1.12, maar ook daar verwacht Unibet ondanks de sportieve malaise van 'The Reds' dus weinig problemen. De bezoekers staan aan 6,50.

Meespelen?

 

Poll: Welke ploegen zullen zich kwalificeren?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Liverpool  I  Red Bull Leipzig

maandag 4 juli 2022

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022