Anderlecht herkent supertalent met absolute wereldgoal: "Hij is knettergek!" (VIDEO)

Anderlecht herkent supertalent met absolute wereldgoal:
Woensdag 10 maart 2021 - 19:30   I   door Redactie

Wat! Een! Goal! Op talent staat duidelijk geen leeftijd. De 20-jarige Largie Ramazani scoorde voor de Spaanse tweedeklasser UD Almería een onwaarschijnlijk doelpunt vanop zijn eigen helft.

Bij u zal de naam wellicht geen belletje doen rinkelen, maar bij Anderlecht zijn er ongetwijfeld een paar jeugdtrainers die heel fel zullen opgekeken hebben bij het zien van de wereldgoal van Ramazani in een oefenmatch van Almeria.

Het Laatste Nieuws weet dat de middenvelder immers zijn jeugdopleiding genoot bij paars-wit. "Op amper 12-jarige leeftijd trok de Belg met Burundese roots van Anderlecht naar Engeland", schrijft de krant. "Daar vervolledigde hij zijn jeugdopleiding bij Charlton Athletic en Manchester United."

Transvervrij

In november 2019 debuteerde Ramazani in de Europa League-wedstrijd tegen het Kazachse Astana. Maar verder dan die ene invalbeurt van zes minuten kwam hij bij Manchester United niet. Afgelopen zomer trok hij transfervrij naar de Spaanse tweedeklasser Almería.

Daar kwam hij dit seizoen al 19 keer in actie en scoorde hij driemaal. Eerder deze week liet hij in een oefenpot tegen Torredonjimeno de fantastische lob vanop zijn eigen helft optekenen. Ramazani die al enkele Belgische jeugdselecties op zijn naam heeft, werd op sociale media onder lof bedolven.

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester United  I  Almeria

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024