De Bruyne legt woedende Manchester City-fans het zwijgen op: "Nog nooit gezien"

De Bruyne legt woedende Manchester City-fans het zwijgen op:
Woensdag 10 maart 2021 - 20:00   I   door Redactie

Na het pijnlijke verlies tegen buur en aartsrivaal Manchester United was Kevin De Bruyne voor de supporters van Manchester City de gebeten hond. Dat zette hij woensdagavond even recht.

Ze wisten niet waar ze het hadden, de City-fans, in de beginfase van de match tegen Southampton. De bezoekers hadden na goed een kwartier maar liefst 77 procent balbezit. Tegen een superdominant team als dat van Pep Guardiola, je moet het maar doen. Maar de Spaanse coach en zijn spelers konden op geen spatje genade rekenen.

"Verschrikkelijk", "Nog nooit gezien", "Absoluut dieptepunt". De commentaren op Twitter waren niet mals. En je voelde zo dat het slechts een kwestie van tijd was vooraleer Kevin De Bruyne in het vizier zou komen. De supporters hadden tegen Man United al geen geduld met hem, ondanks het feit dat hij pas uit blessure kwam. 

Goal en assist

Dat risico wil ik niet lopen, moet de Rode Duivel gedacht hebben, waarna hij via de deklat de 1-0 binnenknalde. Vlak voor rust was hij ook nog goed voor een assist voor de 3-1 van Gündogan. Maar pas in de tweede helft kwam hij helemaal los met een uitstekende prestatie en als kers op de taart de 5-2.

Twee goals, een assist en zijn vertrouwde uitblinkersrol. Hoeft het te verbazen dat eventuele negatieve commentaren op Twitter aan zijn adres deze keer dan ook achterwege bleven?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Southampton

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024