Kijkers PSG-Barça geloven niet wat ze zien: "We zullen ermee moeten leren leven"

Kijkers PSG-Barça geloven niet wat ze zien:
Woensdag 10 maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

Een 'remontada' zat er nooit in, daarvoor verkwanselde Barcelona (lees: Dembélé) te veel kansen op het veld van PSG. Een spektakelstuk was het 1-1-gelijkspel vooral voor rust wel, de vele ergernissen aan de arbitrage ten spijt.

Het begon met de 1-0-voorsprong van de thuisploeg. Mbappé scoorde vanop de strafschopstip nadat Icardi aangetikt werd door Lenglet. Scheidsrechter Taylor oordeelde eerst dat er niets aan de hand was, maar moest van de VAR naar de beelden gaan kijken en gaf vervolgens penalty. Amper een kijker die er iets van verstond en dat lieten ze op Twitter ook merken.

En kort voor de rust barstten ze helemaal in woede uit. Barcelona kreeg ook een strafschop. Messi zag zijn schot via Navas en de lat uit doel schieten en Verratti zette de bal vervolgens in hoekschop. Alleen was op de beelden duidelijk te zien hoe hij te vroeg het strafschopgebied indook. De penalty had dus hernomen moeten worden.

Maar de VAR liet het zo. Niemand die er iets van snapte. Ook al niet omdat PSG-speler Layvin Kurzawa - die de strafschop veroorzaakte, geen tweede gele kaart. Terwijl Barça-verdediger Lenglet aan de overkant wél geel had gekregen na zijn penaltyfout. 

TAGS  I  PSG  I  Barcelona

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024