Philippe Clement laat zijn frustraties bij Club Brugge de vrije loop: "Dat steekt"

Philippe Clement laat zijn frustraties bij Club Brugge de vrije loop:
Donderdag 11 maart 2021 - 14:30   I   door Redactie

In aanloop naar de inhaalmatch op Charleroi vrijdagavond kon Philippe Clement op zijn persconferentie voor het eerst coronavrij spreken. Al viel dat niet altijd even goed mee.

Op een bepaald moment kwam immers de Europa League ter sprake. "Vanavond staan de achtste finales op het programma. Zal het steken als je vanavond om 19u de televisie aanzet?", vroeg een journalist van Het Laatste Nieuws.

"Ja, zeker en vast", antwoordde Clement. "Zelfs gisteravond al. En eergisteren... Als je de Champions League ziet. Dan komen die beelden terug, hé. Van Charles De Ketelaere die op de lat schiet tegen Lazio. En vanavond zullen de beelden terugkomen van onze coronatesten. En van iedereen die ziek is geweest. En wat voor zware impact dat gehad heeft."

Clement wilde er ondanks zijn frustraties evenwel geen negatief verhaal van maken. "Maar dat geeft mij alleen maar honger om nog meer energie in de competitie te steken", vervolgde hij. "Zo zit ik in elkaar."

"Om die energie dan daar in te steken op een positieve manier. En ik voel dat de groep ook die stap aan het zetten is om op die manier met teleurstellingen om te gaan. Dat hebben ze na de bekeruitschakeling tegen Standard ook bewezen tegen Zulte Waregem."

Poll: Zal Club Brugge ook winnen op Charleroi?

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Lazio  I  Dinamo Kiev  I  Standard  I  Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024