'Monsterbod voor Charles De Ketelaere: Club Brugge zwaar in twijfel'

'Monsterbod voor Charles De Ketelaere: Club Brugge zwaar in twijfel'
Donderdag 11 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Hij is net terug uit quarantaine en als verjaardagsgeschenk voor zijn 20 jaar krijgt Charles De Ketelaere meteen een nieuwe club die er alles zal aan doen om hem binnen te halen.

Dat de youngster van Club Brugge het in de Champions League zo goed gedaan heeft, heeft heel wat buitenlandse topclubs wakker gemaakt. De interesse van Inter en Milan was al bekend.

Vooral Milan zou meer dan gewone belangstelling hebben. De Milanese grootmacht hoopt De Ketelaere na afloop van dit seizoen al over te nemen van Club Brugge. Italiaanse bronnen beweren zelfs dat Milan een bod gaat uitbrengen op De Ketelaere.

En nu komt er nog een tweede Italiaanse club bij: Atalanta. De subtopper ziet in CDK de ideale vervanger voor de Sloveense aanvallende middenvelder Josip Ilicic, die op zijn 33ste stilaan de herfst van zijn carrière nadert.

25 miljoen euro

Zowel Milan als Atalanta zouden meer dan 25 miljoen euro veil hebben voor het pas 20-jarige jeugdproduct van Club Brugge. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hopen De Ketelaere nog minstens één seizoen in België te houden, maar bij een dergelijk bod kan het niet anders dat ze zwaar in de verleiding zullen komen.

Poll: Speelt De Ketelaere volgend seizoen nog bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Inter  I  Atalanta

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024