'Lionel Messi verrast zelfs eigen vader met déze transferbeslissing'

'Lionel Messi verrast zelfs eigen vader met déze transferbeslissing'
Vrijdag 12 maart 2021 - 15:15   I   door Redactie

De speculaties blijven maar aanhouden. Waar speelt Lionel Messi (33) volgend seizoen? De Argentijnse sterspeler is aan het einde van dit seizoen einde contract bij Barcelona en een vertrek zit eraan te komen.

Of toch niet? Want er was recent de verkiezing van Joan Laporta als nieuwe voorzitter van Barcelona. Iemand waarmee Messi in zijn vorige periode als voorzitter al een goede band had. Maar nog belangrijker: Laporta wil de Catalaanse club weer naar de absolute top brengen.

Precies wat ook Messi wil, want veel meer dan zijn relatie met het oude bestuur waren de verminderde sportieve resultaten een doorn in het oog van de Argentijnse aanvaller. Nu die obstakels uit de weg zijn, zou een vertrek niet meer zo dwingend zijn.

Dat blijkt ook uit het feit dat volgens El Mundo Deportivo de viervoudige Gouden Bal-winnaar zijn vader en tegelijkertijd ook zaakwaarnemer Jorge Messi de opdracht gegeven heeft om toch nieuwe contractonderhandelingen op te starten met Barcelona.

In snelheid gepakt

Naar verluidt pakte Messi daarmee zelfs vader in snelheid. Want die was er net zoals zovelen van overtuigd dat een verlengd verblijf onmogelijk was geworden. Vandaar dat ook richting Manchester City en Paris Saint-Germain werd gekeken. Maar dat wordt nu dus eventjes op de lange baan geschoven. 

Poll: Waar speelt Lionel Messi volgend seizoen volgens jou?

TAGS  I  Barcelona  I  Paris Saint-Germain  I  Manchester City  I  Sport  I  Voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024