'Club Brugge verbaast en pakt uit met Milan-target'

'Club Brugge verbaast en pakt uit met Milan-target'
Zaterdag 13 maart 2021 - 11:45   I   door Redactie

Dat Club Brugge straks de titel pakt, daar twijfelt niemand meer aan. De vraag is enkel wanneer. En dus kan alle aandacht nu al naar volgend seizoen gaan.

Naar de versterking van de kern bijvoorbeeld. In de diepte - voor zover dat nog nodig is - maar evenzeer in de breedte. De corona-ervaring van dit seizoen heeft immers aangetoond dat dat loont. Zo werd de 19-jarige Venezolaan Daniel Perez tijdens de wintermercato aangetrokken voor Club NXT, maar heeft hij nu al zijn waarde voor het eerste elftal.

In navolging daarvan gaat Club Brugge nu ook de 18-jarige Nathan Gosselain bij Club NXT stallen. De linkerflankspeler moet eerst nog wel een test afleggen, maar in de wandelgangen klinkt het dat dat slechts een formaliteit zou zijn.

Opportuniteit

Gosselain is een heuse opportuniteit, veel meer dan iedereen zou kunnen vermoeden. Want hij kwam het voorbije seizoen dan wel uit voor Verlaine in tweede klasse Amateurs, op een bepaald moment was hij een target van... Milan.

Dat de Italiaanse topclub zijn vizier op de linkspoot had gericht lijkt verbazingwekkend, maar is alleen maar illustratief voor zijn potentieel. In de jeugdreeksen speelde hij immers voor OHL en KRC Genk. En stond hij bekend als een groot talent. Afwachten of hij dat bij Club Brugge kan waarmaken.

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT  I  OHL  I  KRC Genk  I  Milan  I  Verlaine

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024