Mogelijk nieuwe coronabesmettingen bij Genk: Van den Brom houdt hart vast

Mogelijk nieuwe coronabesmettingen bij Genk: Van den Brom houdt hart vast
Zaterdag 13 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Zondagavond kan zomaar alle miserie van de afgelopen maanden doen vergeten bij Genk, maar in het hoofd van alle Genkenaars zit een rampscenario die zwaar op het gemoed weegt.

En dat is dat er naast de eerdere gevallen nóg coronabesmettingen zouden bijkomen. Sowieso moet In aanloop naar de halve finale van de beker tegen Anderlecht moeten de Genkenaars al minstens drie pionnen missen. Bryan Limbombe, Jere Uronen en Tobe Leysen. Zij zijn meteen uit de groep gehaald en in quarantaine geplaatst.

Naar verluidt is dat nieuws in de kopjes gekropen bij de Limburgers. Kan ook moeilijk anders als je ziet wat er Club Brugge op dat vlak in korte tijd is overkomen. De vrees zit er goed in dat er bij de nieuwe coronabesmettingen nog positieve gevallen zullen opduiken.  

En als het dan - net als bij Club Brugge de voorbije maand - wél om basisspelers of sterkhouders gaat, kan dat de kwalificatiekansen tegen Anderlecht serieus in gevaar brengen. Bang afwachten, meer kan trainer John van den Brom niet doen.

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024