'Raman activeert ontsnappingsclausule na nieuw verlies Schalke: JPL wenkt'

'Raman activeert ontsnappingsclausule na nieuw verlies Schalke: JPL wenkt'
Zaterdag 13 maart 2021 - 17:30   I   door Redactie

Een 5-0-pandoering bij Wolfsburg deze keer. Arme Benito Raman. Niets blijft hem werkelijk bespaard bij Schalke 04. En dan mocht hij nog eens aan de aftrap komen.

Mathematisch kan een redding nog, maar niemand die gelooft dat Schalke 04 degradatie uit de Bundesliga nog kan vermijden. Het was al pijnlijk, maar het kan dus nog pijnlijker. De forfaitnederlaag bij het Wolfsburg van Koen Casteels is ook voor Benito Raman (26) de druppel. Eenzaam in de spits moest hij meer verdedigen dan aanvallen. 

Raman is één van de spelers die niet mee naar tweede klasse willen zakken. De flankaanvaller trok in 2019 met veel verwachtingen van Fortuna Düsseldorf naar Schalke 04, maar twee jaar later is de droom op een nachtmerrie uitgedraaid. En Raman wil daar het liefst zo snel mogelijk uit ontwaken.

In Duitsland wordt gefluisterd dat de ex-AA Gents-speler net als heel wat ploegmaats een 'ontsnappingsclausule' in zijn contract heeft waardoor hij gemakkelijk de club kan verlaten bij een degradatie. Na het nieuwe verlies zou er geen twijfel meer zijn dat Raman die zou activeren. 

Belgische topclubs

En zo ligt een terugkeer naar de Jupiler Pro League volledig open. Eerder lekte al uit dat enkele Belgische topclubs interesse zouden tonen om hem binnen te halen. Die kans zullen ze nu dus ook krijgen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Schalke 04

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022