Vanhaezebrouck staat scherp: "Club Brugge? Dat wil ik echt niet meer zien"

Vanhaezebrouck staat scherp:
Zaterdag 13 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Maandag kan AA Gent dan eindelijk tegen Club Brugge spelen. Twee weken nadat Hein Vanhaezebrouck tot zijn grote onvrede de match uitgesteld zag worden door de coronacrisis bij blauw-zwart.

Toen verklaarde HVH dat zijn team helemaal klaar was om de Bruggelingen te ontvangen. “Ik denk dat we dat ook nu zijn", verklaarde hij zaterdag op zijn persconferentie. "Ik denk niet dat daar van onze kant een verschil ligt. Wij zijn klaar voor die match. We hebben een week tijd gehad om ons voor te bereiden, wij moéten er klaar voor zijn.”

Vrijdagavond keek hij alvast zeer aandachtig naar Charleroi-Club Brugge. “Het was een wedstrijd met verschillende gezichten. Interessant om volgen, want we moeten later ook nog tegen Charleroi spelen in de competitie. Het zijn allebei moeilijke ploegen om tegen te spelen, het zal niet makkelijk zijn voor ons. Maar Gent zijnde, willen we onze grond verdedigen.”

In dat opzicht gaf de zege tegen KV Oostende van maandag de Buffalo's alvast vertrouwen, ook al was de zege gevleid. “Dat was een goeie voorbereiding, maar dit is een totaal andere match. Club Brugge is KV Oostende niet."

Eupen

"Maar in se was het wel een goeie reactie, na die lamentabele tweede helft in Eupen hadden we daar nood aan", zette hij zijn troepen nog eens op scherp. "Laat ons nu hopen dat ze dat kunnen doorzetten tegen Club Brugge en dat we niet hervallen in wat we al vaker gezien hebben. Dat slap optreden wil ik echt niet meer zien.” Als waarschuwing kan dat tellen.

 

Poll: Zullen de spelers van AA Gent volgens jou scherp voor de dag komen?

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KV Oostende  I  Eupen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024