'Supporters zien KV Oostende-sensatie Theate naar Club Brugge vertrekken'

'Supporters zien KV Oostende-sensatie Theate naar Club Brugge vertrekken'
Zondag 14 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

Het succes bij KV Oostende smaakt nu zoet, maar kan in de zomermercato een bittere nasmaak krijgen. Veel spelers zijn immers gegeerd, met Arthur Theate mee op kop.

De 20-jarige Theate is een vaste waarde op de linkerflank van KV Oostende. Zowel op defensief als aanvallend vlak staat hij meer dan zijn mannetje bij KVO. En daarnaast maakt hij ook indruk met zijn loopvermogen. Iets wat de Belgische topclubs niet is ontgaan. 

Theate werd in de voorbije transferperiode nog aan Bologna gelinkt. De Italiaanse topclub zou zelfs tot 5 miljoen geboden hebben, maar KV Oostende wilde zijn goudhaantje niet laten gaan. In makelaarskringen valt te horen dat de speler komende zomer wel naar een Belgische topclub gaat trekken.

Uit een poll op onze website blijkt dat de meeste supporters hem het best zien passen bij Club Brugge. 38% is die mening toegedaan, 26% vindt dan weer dat hij beter naar AA Gent zou gaan. Nipt gevolgd door Antwerp (25%) .

KRC Genk en Standard

Slechts 10% ziet hem naar Anderlecht trekken. KRC Genk en Standard worden niet als optie aanzien omdat hij daar al speelde in de jeugd, maar net vertrok om meer speelkansen te krijgen. 

TAGS  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Bologna

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024