Kijkers Eupen-Standard met verstomming geslagen: "Zelfs de camera kon niet volgen"

Kijkers Eupen-Standard met verstomming geslagen:
Zaterdag 13 maart 2021 - 22:30   I   door Redactie

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Standard kon zich zaterdagavond als eerste plaatsen voor de bekerfinale. Een grote portie geluk en een wereldgoal van Amallah was voldoende voor een 0-1-zege.

Standard-coach Mbaye Leye had gelijk met zijn vrees voor nog maar eens een povere prestatie van zijn spelers op het veld van Eupen. Want zelfs een halve finale kon de Rouches blijkbaar niet inspireren tot grootse daden. Een uitschakeling was nabij en zelfs bijna een feit toen Musona op de deklat knalde.

Gelukkig is er nog altijd Selim Amallah. Sowieso al bekend voor zijn mooie doelpunten, maar tegen Eupen maakte hij er een echt kunststukje van. Een streep, een raket, een pegel, een kanonschot... Noem het hoe je wil, maar de bal ging alleszins van buiten de zestienmeter staalhard in de winkelhaak.

De kijkers, die toch bewondering verdienden om het zolang vol te houden, werden plotsklaps beloond en reageerden in lyrische bewoordingen. Het meest aangehaalde commentaar was dat de bal zo snel ging dat zelfs de camera niet kon volgen. 

TAGS  I  Eupen  I  Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024