'Anderlecht zet hoog in op déze mogelijke vervanger van Lucas Nmecha'

'Anderlecht zet hoog in op déze mogelijke vervanger van Lucas Nmecha'
Zondag 14 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

Dure transfers van vaste waarden die direct een surplus zullen brengen zal er al minstens voor de komende transferzomer niet meer inzitten voor Anderlecht. Jonge talenten binnenhalen misschien wel nog.

En dus steekt Anderlecht overal zijn voelsprieten uit. Tot ver in Europa. Zo weten ze in Griekenland dat paars-wit een scout heeft uitgestuurd om de competitiewedstrijd tussen nummer zeven Volos en nummer drie AEK Athene te volgen.

De Anderlecht-afgevaardigde zou naar het stadion zijn afgezakt om met name Anastasios Douvikas van naderbij te scouten. Douvikas is een 21-jarige aanvaller die pas vorige zomer bij Volos terechtkwam, maar zich daar op korte tijd tot een smaakmaker ontpopte.

In 29 wedstrijden scoorde de Griekse belofteninternational maar liefst 12 doelpunten en gaf hij ook al 3 assists. Douvikas moet de mogelijke vervanger van huurling Lukas Nmecha worden.

Anderlecht gaat er immers nog altijd vanuit gaat dat de sterkhouder aan het einde van het seizoen terug moet naar moederclub Manchester City. En Douvikas zou bovenaan het verlanglijstje staan.

TAGS  I  Anderlecht  I  Volos  I  AEK Athene

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024