Anderlecht-huurling wordt uitgespuwd: "Verbreek onmiddellijk zijn overeenkomst"

Anderlecht-huurling wordt uitgespuwd:
Maandag 15 maart 2021 - 13:00   I   door Redactie

Winteraanwinsten: altijd een risico. Daar kan met name Anderlecht van meespreken. In de verloren halve finale van de beker tegen KRC Genk werd dat ook pijnlijk duidelijk.

Eén voor één werden de spelers van paars-wit afgeserveerd door de eigen supporters. De één al wat meer dan de andere. Abdoulay Diaby zat in de eerste categorie en moest het zwaar ontgelden. De voormalige publiekslieveling van Club Brugge werd eind januari in extremis overgenomen van Sporting Lissabon.

Toen al werd er geopperd dat Anderlecht een risico nam met de pocketspits. Vooral door het feit dat hij al een hele tijd niet meer gespeeld had bij Getafe, de Spaanse club die hem huurde voor de winterstop. En ondertussen begint zijn passage in het Lotto Park steeds meer gelijkenissen te tonen met dat Spaanse avontuur.

Tegen KRC Genk werd hij door Vincent Kompany tijdens de rust naar de kant gehaald, na een toch wel heel povere prestatie. Dat hadden ook de supporters meer dan opgemerkt. Op sociale media werd hij dan ook volledig afgeschreven.

Geen enkele meerwaarde

Op Twitter hadden de fans het er vooral over dat hij geen enkele meerwaarde bracht, op Facebook stelden enkelen voor om de huurovereenkomst met onmiddellijke ingang te verbreken, kwestie van wat geld te besparen.

Poll: Was het te voorspellen dat Diaby niets zou bijbrengen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Getafe  I  Sporting Lissabon

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024