Coucke en co in vieze papieren: ‘Anderlecht moet deze 3 topspelers verkopen’

Coucke en co in vieze papieren: ‘Anderlecht moet deze 3 topspelers verkopen’
Dinsdag 16 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

De uitschakeling in de Beker van België is hard aangekomen bij RSC Anderlecht. Paars-wit zal dit seizoen geen trofee veroveren én lijkt ook opnieuw naast een Europees ticket te grijpen. De exit in de Croky Cup zal gevolgen hebben, dat is nu al duidelijk.

Het Laatste Nieuws benadrukt dat Marc Coucke en zijn club door de uitschakeling serieus in de problemen komen. Om het hoofd boven water te houden zal Anderlecht opnieuw zijn beste spelers te gelde moeten maken. In eerste instantie gaat RSCA proberen om Albert Sambi Lokonga te verkopen.

10 à 15 miljoen

Aanvankelijk hoopte Anderlecht een transfersom in de buurt van 20 miljoen euro te vangen voor Sambi Lokonga. Volgens HLN zouden de Brusselaars nu echter al vrede willen nemen met een lager bedrag. RSCA zou 10 à 15 miljoen euro willen vangen voor zijn middenvelder.

Verder zou Anderlecht nog enkele van zijn belangrijkste spelers moeten verkopen. Het Laatste Nieuws weet dat paars-wit ook jongens als Hendrik Van Crombrugge en Francis Amuzu moet verkopen. Met de opbrengst van de verkopen hoopt Anderlecht dan zijn financiële put (deels) te dichten.

Poll: Denk jij dat de ploeg van Anderlecht volgend seizoen sterker zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024