'Club Brugge wil stunten en aanvaller van 20 (!) miljoen aantrekken'

'Club Brugge wil stunten en aanvaller van 20 (!) miljoen aantrekken'
Dinsdag 16 maart 2021 - 20:30   I   door Redactie

Club Brugge is achter de schermen het volgende seizoen al aan het voorbereiden. Blauw-zwart wil zich in de zomer nog wat extra wapenen, zodat het nog wat sterker voor de dag kan komen. En wie weet pakt Club zelfs uit met een regelrechte transferstunt.

Amerikaanse media melden dat Club Brugge opnieuw jacht maakt op Daryl Dike (20). Ook tijdens de voorbije transferperiode hadden Vincent Mannaert en co de spits uit de Verenigde Staten al op het oog. Uiteindelijk opteerde Club Brugge toen voor de ervaren Bas Dost (31), die het overigens prima doet.

Nóg een spits?

Met Youssouph Badji (19) en Daniel Perez (19) beschikt Club ook nog over twee jonge en beloftevolle spitsen, maar toch zou het er nu dus nóg een extra spits willen bijhalen. Blauw-zwart zal wel diep in de buidel moeten tasten, wil het Dike naar het Jan Breydelstadion halen.

Barnsley, dat Dike tot eind dit seizoen huurt van Orlando City, beschikt immers over een aankoopoptie ter waarde van 20 miljoen euro. Een enorm bedrag, maar Club Brugge weet zo wel meteen wat het moet doen om de beloftevolle spits in te lijven.

TAGS  I  Club Brugge  I  Orlando City  I  Spartak Moskou  I  Barnsley

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024