'Enorme tegenvaller voor Anderlecht, Lukas Nmecha vertrekt'

'Enorme tegenvaller voor Anderlecht, Lukas Nmecha vertrekt'
Dinsdag 16 maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

Slecht nieuws voor RSC Anderlecht. De uitschakeling in de Croky Cup lijkt straks verstrekkende gevolgen te hebben voor de Brusselaars. Zo zou Lukas Nmecha (22) vertrekken bij paars-wit.

Volgens Het Laatste Nieuws is Nmecha niet van plan om bij Anderlecht te blijven als de club dit seizoen geen Europees voetbal weet af te dwingen. Andere bronnen stellen zelfs dat de spits totaal geen oren heeft naar een verlengd verblijf in het Lotto Park.

Nmecha zou van plan zijn om straks een stap hogerop te zetten. De Engelse Duitser is van mening dat hij geen tijd te verliezen heeft. Nmecha hoopt zich verder in de kijker te spelen en in de zomer van club te kunnen wisselen óf een kans te krijgen bij Manchester City.

Nieuwe spits

Dat laatste lijkt niet evident, aangezien de concurrentie bij The Cityzens moordend is én de clubleiding van plan is om een nieuwe topspits aan te trekken. Zo circuleert onder meer de naam van Erling Haaland al in de wandelgangen van het Etihad Stadium. Waar Nmecha ook zal belanden, RSCA kijkt nu beter al uit naar een nieuwe nummer 9.

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024