Johan Boskamp spuwt zijn gal: "Ik word er helemaal krankjorum van"

Johan Boskamp spuwt zijn gal:
Woensdag 17 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Hij is niet meer van de jongsten, maar van voetbal kent hij nog altijd alles. En ook op zijn 72ste zal Johan Boskamp zijn ongezouten mening blijven geven. Al beginnen de jaren toch te wegen.

Maar voetbal is niet de enige sport die hij verslindt. "Ik ben een grote liefhebber van Wout van Aert", verrast de Nederlander in Het Laatste Nieuws. "Ik hou van koers — ik zou zelfs kijken naar de kleinste koers in Italië. Wat moet je anders doen, joch, in deze tijden? Ik word er helemaal krankjorum van.”

Waarna de Nederlander bekent dat hij iemand is die veel zeurt over de coronamaatregelen die worden opgelegd. "Ja, ik geef dat toe. Ik ben altijd iemand geweest die buiten leeft. Vliegtuig in, vliegtuig uit, van de ene voetbalwedstrijd naar de andere. Dat kan nu niet."

"Gedurende één week ben ik gekraakt. Ik zag het echt niet meer zitten", vervolgt Boskamp. "Ik wilde alleen maar slapen. Ik ging van de bank naar mijn bed. Gelukkig kon ik mij herpakken. Die ritjes naar Nederland om in het panel van 'Veronica Inside' te zitten, zijn het enige wat ik heb. Ik mis de restaurantjes."

TAGS  I  Sport  I  Voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024