'Club Brugge gaat transferrecord van 8 miljoen breken voor déze zomeraanwinst'

'Club Brugge gaat transferrecord van 8 miljoen breken voor déze zomeraanwinst'
Woensdag 17 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Als de coronacrisis één iets heeft aangetoond bij Club Brugge, dan wel dat als de sterkhouders uitvallen, er geen evenwaardige kwaliteit op de bank zit. Daar wil blauw-zwart nu iets aan doen.

Vooral op het middenveld is er een probleem, meent Club Brugge. Met Vanaken én Rits out na hun positieve testen bleef er te weinig over. Daarom dat de Bruggelingen de markt blijven afspeuren. Eerder was al uitgelekt dat die zoektocht hen nu naar Scandinavië geleid heeft.

Meerbepaald naar Denemarken en lijstaanvoerder Bröndby. Zowel Jesper Lindström (21) als Morten Frendrup (19), allebei vaste waarden zijn, staan volgens Deense media hoog op het verlanglijstje.

Met Lindström als stip op nummer één. Dat is een offensieve middenvelder die zich dit seizoen tot smaakmaker ontpopte met negen doelpunten en zes assists. Bovendien kwam hij ook al uit voor de Deense nationale ploeg.

Okereke

Maar om hem als concurrent voor Hans Vanaken binnen te halen zal Club Brugge ver moeten gaan. Zijn actuele marktwaarde wordt in Denemarken immers op minstens 10 miljoen euro geschat. Om hem naar België te halen zou blauw-zwart dus zijn transferrecord van 8 miljoen euro moeten verbreken.

Dat is de som die er betaald werd aan het Italiaanse Spezia voor David Okereke. Maar naar verluidt zouden Vincent Mannaert en co. wel bereid zijn om komende zomer zoveel neer te leggen. En dan maar hopen dat Lindström beter uit de verf komt dan Okereke.

TAGS  I  Club Brugge  I  Bröndby

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024