Anderlecht grijpt zwaar in: Déze spelers gaat Kompany komende zomer dumpen

Anderlecht grijpt zwaar in: Déze spelers gaat Kompany komende zomer dumpen
Woensdag 17 maart 2021 - 21:00   I   door Redactie

Voor zover het nog nodig was heeft de pijnlijke bekeruitschakeling tegen KRC Genk bij Anderlecht enkele ogen geopend. Komende zomer gaat paars-wit voor een extreme makeover. Of het scheelt toch niet veel.

Anderlecht was er zo trots op, hun project waarbij ze door middel van het huren van spelers 'goedkoop' versterkingen konden aantrekken. Bovendien met een aankoopoptie, waardoor ze bij het bereiken van die zo verhoopte financiële oplossing, de spelers alsnog konden aantrekken.

Maar de huurlingen die in de winter werden binnengehaald, brengen helaas helemaal niet wat van ze verwacht werd. En dus heeft Anderlecht - lees: Kompany - beslist dat ze die weg niet zullen bewandelen.

Concreet weet Het Laatste Nieuws dat Jacob Bruun Larsen - gehuurd van Hoffenheim  sowieso moet vertrekken. Dezelfde boodschap zal Abdoulay Diaby - gehuurd van Sporting Lissabon - krijgen. Naast het feit dat ze sportief volledig door de mand vallen, speelt ook het feit mee dat de aankoopoptie toch geen spek voor de bek van Anderlecht is.

Uitzondering

Een uitzondering wordt volgens de krant gemaakt voor Majeed Ashimeru, die gehuurd wordt van Red Bull Salzburg. Met hem bereikte paars-wit al een akkoord over een contract voor vier jaar, maar door een coronabesmetting heeft de aanvallende middenvelder nog niet zijn volle potentieel kunnen laten zien.

Poll: Welke van de drie spelers moet Anderlecht volgens jou absoluut laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sporting Lissabon  I  Hoffenheim  I  Red Bull Salzburg

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023