'Martinez gaat mogelijk verrassen door deze speler uit JPL op te roepen'

'Martinez gaat mogelijk verrassen door deze speler uit JPL op te roepen'
Donderdag 18 maart 2021 - 08:30   I   door Redactie

Roberto Martinez maakt vrijdagmiddag zijn selectie voor de aankomende interlandbreak bekend. Wellicht opteert de bondscoach wederom voor een ruime kern, met daarin mogelijk een verrassing.

De Franstalige krant La Capitale meldt dat Arthur Theate (20) in de voorselectie van Martinez zit. De verdediger van KV Oostende is bezig aan een ijzersterk seizoen en ziet zijn prestaties nu mogelijk bekroond worden met een selectie voor de A-ploeg van de Rode Duivels.

KV Oostende werd door de Belgische Voetbalbond (KBVB) op de hoogte gebracht dat Theate in de voorselectie van Martinez zit. Door de blessure van Hannes Delcroix is de kans reëel dat Theate effectief wordt opgeroepen. Hij zou dan mogelijk de voorkeur krijgen op spelers als Ritchie De Laet, Wout Faes en Elias Cobbaut.

Razendsnel

Theate kwam pas aan het begin van dit seizoen piepen op het hoogste niveau. De verdediger was in de zomer einde contract bij Standard en wist na een succesvolle test bij Oostende een contract in de wacht te slepen. Sindsdien ging het razendsnel voor Theate. Hij ontpopte zich in een mum van tijd tot vaste waarde bij KVO en klopt nu dus ook al op de deur van de Rode Duivels.

Poll: Vind jij dat Theate klaar is voor een selectie bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  KV Oostende  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024