Club Brugge bevestigt 'deal van het jaar': toptransfer van Noa Lang is rond

Club Brugge bevestigt 'deal van het jaar': toptransfer van Noa Lang is rond
Donderdag 18 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge wrijven ze zich in de handen. Blauw-zwart plukt straks huurling Noa Lang voor 6 miljoen euro weg bij Ajax en legt de Nederlandse aanvaller meteen ook vast tot de zomer van 2024.

Uit de prospectus die Club Brugge in het kader van de beursgang vrijgaf, bleek dat Lang reeds zijn krabbel onder een overeenkomst heeft gezet. Een overeenkomst die komende zomer, wanneer Lang definitief overkomt van Ajax, in voege gaat.

Iets wat Club Brugge nu ook heeft bevestigd aan Het Nieuwsblad. Blauw-zwart heeft de deal geregeld en legt Lang vast tot medio 2024. Een gouden zet, dat is wel duidelijk.

20 miljoen

Volgens Het Nieuwsblad doet Club Brugge zelfs 'het zaakje van het jaar' door Lang voor amper 6 miljoen euro weg te plukken bij Ajax. De Nederlander maakte dit seizoen al flink wat indruk in de Jupiler Pro League en is ondertussen al 20 miljoen euro waard.

Het staat dan ook in de sterren geschreven dat Lang straks voor een torenhoge som vertrekt bij Club Brugge. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hopen alvast dat Lang voor meer dan 25 miljoen euro kan verkocht worden.

Poll: Hoeveel op 10 krijgt Noa Lang van jou voor zijn prestaties bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024