Hallucinant contract onthuld: ‘Dit verdient Eden Hazard exact bij Real Madrid’

Hallucinant contract onthuld: ‘Dit verdient Eden Hazard exact bij Real Madrid’
Donderdag 18 maart 2021 - 17:30   I   door Redactie

Eden Hazard (30) maakte in de zomer van 2019 zijn grote droom waar door bij Real Madrid te tekenen. Anderhalf jaar later heeft Hazard nog maar weinig weten klaar te maken bij Real én achtervolgt zijn riante loon hem nu ook nog eens.

Sinds Hazard de overstap naar Real Madrid maakte, lag hij al te vaak in de lappenmand. De Rode Duivel sukkelt van blessure richting blessure en moet nu wellicht onder het mes. Het valt nog af te wachten of hij klaar zal zijn voor het EK van komende zomer.

Ondertussen focust de Spaanse pers op de ondertussen ontelbare blessures van Hazard én zijn riante loon bij Real. Hazard verdient goed zijn boterham in Madrid, dat is wel het minste wat je kan stellen.

Niet in verhouding

Marca berekende dat Hazard liefst 11 miljoen euro per jaar verdient bij Real Madrid. Een volgens Spanjaarden 'vorstelijk en zelfs hallucinant' loon dat niet bepaald in verhouding staat met de Belg zijn prestaties in het maagdelijk witte shirt van De Koninklijke. Aan Hazard om na zijn blessure van zich af te bijten.

Poll: Denk jij dat we de beste Hazard nog zullen zien bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024