‘Club Brugge broedt op straf transferplan met Noa Lang’

‘Club Brugge broedt op straf transferplan met Noa Lang’
Donderdag 18 maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

Deze week raakte bekend dat Noa Lang straks tot de zomer van 2024 bij Club Brugge tekent. Het lijkt evenwel weinig waarschijnlijk dat Lang dat contract ook effectief zal uitdienen.

De interesse in Lang neemt zienderogen toe. Het wordt komende zomer al moeilijk voor Club Brugge om zijn goudklompje uit de handen van buitenlandse (top)clubs te houden. Toch zal het bestuur van blauw-zwart er álles aan doen om Lang nog minstens één seizoen in Brugge te houden.

Volgens Transfermarkt bedraagt de huidige marktwaarde van Lang 20 miljoen euro, maar volgens Het Nieuwsblad wil Club Brugge sowies meer vangen voor de aanvaller. Het broedt daarom op een interessant plan met Lang.

Recordbedrag

Het bestuur van Club wil Lang nog één seizoen houden, in de hoop dat de aanvaller zijn waarde nog wat extra de hoogte injaagt. Presteren en bevestigen in de Jupiler Pro League en de Champions League zou een begin zijn.

Verder zou Lang A-international kunnen worden bij Nederland en uiteindelijk door de grote poort naar een topcompetitie vertrekken voor een recordbedrag van meer dan 25 miljoen euro. Dat is waar men in Brugge op hoopt. Afwachten hoe Lang zijn toekomst ziet.

Poll: Denk jij dat Club Brugge Lang voor meer dan 25 miljoen euro zal kunnen verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024