Lior Refaelov is het kotsbeu en stelt Antwerp voor het blok: "Hij begrijpt het niet"

Lior Refaelov is het kotsbeu en stelt Antwerp voor het blok:
Vrijdag 19 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Wat is dat toch met Antwerp en zijn sterkhouders? Telkens opnieuw weer tot het laatste moment wachten met contractbesprekingen, waar al dan niet een verlengde overeenkomst uit voortkomt.

Met alle Chinezen, maar niet met den dezen. Het Nieuwsblad weet dat Lior Refaelov het kotsbeu is zo behandeld te worden en niet langer wil wachten: "Het is op het veld niet aan hem te zien, maar net als De Laet eerder dit jaar stelt hij zich vragen. Hij begrijpt niet waarom dit zo lang aansleept."

"Het doet hem twijfelen, zeker omdat andere clubs hem wél een meerjarig contract willen geven", vervolgt de krant. "Zijn zaakwaarnemer Dudu Dahan spreekt al sinds oktober van twee concrete teams in de Amerikaanse MLS."

Maar het meest concrete ligt voor de hand. Een plan dat al tien jaar in zijn hoofd zit: een terugkeer naar het vaderland. "In Israël staan onder meer Beitar Jeruzalem en zijn andere ex-club Maccabi Haifa klaar om hem met open armen ontvangen. Zijn carrière in eigen land afsluiten: het zegt Refaelov wel iets."

Eind deze maand

Maar dat zal dus volledig van Antwerp afhangen. "Aangezien de Great Old ook grote ambities koestert, geeft Refaelov voorrang aan een verlengd verblijf", stelt Het Nieuwsblad nog. Maar dan zal Antwerp wel héél snel moeten zijn. "Liefst hakt Rafa eind deze maand, tijdens/na de interlandbreak, voor zichzelf de knoop al door."

Poll: Speelt Refaelov volgend seizoen nog bij Antwerp volgens jou?

TAGS  I  Antwerp  I  Beitar Jeruzalem  I  Maccabi Haifa

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024